Tuesday, December 21, 2021

Tieteellisiä esseitä rotujen välisestä deittailusta Amerikassa Tieteellinen essee rotujen välisestä suhteesta

Tieteellisiä esseitä rotujen välisestä deittailusta Amerikassa Tieteellinen essee rotujen välisestä suhteesta



Rotujenväliset pariskunnat kohtaavat syrjintää, ennakkoluuloja ja suoraa vihaa heidän harjoittaessaan eri rotujen välistä rakkautta, ja he voivat usein joutua häirinnän ja muun äänteisen vihan kohteeksi yhteisönsä jäseniltä. He eivät olleet pitäneet hänen edellisestä valkoisesta poikaystävästään, joka ei sopinut heidän ihanteelleen, joten hän päätti haastaa heidät valitsemalla jonkun, joka sopisi vielä vähemmän heidän ideoihinsa. Tilaa esseitä, tutkimuspapereita, tieteellisiä esseitä rotujen välisestä deittailusta Amerikassa tieteellinen essee rotujen välisestä suhteesta, lukukausityöt, kirja-arvostelut, harjoitustyöt, väitöskirja, opinnäytetyö Lue lisää…. Huolimatta motivaatiotutkimuksen puutteesta, yksilöllisiä ominaisuuksia on yritetty yhdistää rotujenvälisyyteen. Suuri osa keskustelusta, joka liittyy rotujenvälisten parien vihan tutkimukseen, on heijastanut yleisiä lausuntoja syistä. Kuitenkin henkilöistä, jotka eivät olleet seurustelleet rotunsa ulkopuolella ennen naimisiinmenoa eri rotuisen puolison kanssa, huomattavasti pienempi prosenttiosuus ilmoitti muiden rotujen seksuaalisen houkuttelevuuden ja toisiin rotuihin kuuluvien ihmisten kanssa puhumisen helppouden olevan erittäin tärkeitä tai tärkeitä puolison valintaprosessissa. He havaitsivat, että ryhmien välinen ystävyys liittyi vahvasti ryhmien välisten ennakkoluulojen vähenemiseen.





Rasismi Amerikassa Esseeesimerkki



Tämän huomautuksilla varustetun bibliografian tarkoituksena on tarjota lukijoille nopea viite rotujen välisiä suhteita koskeviin kysymyksiin. Tämän bibliografian kannalta "rotujen väliset suhteet" ja "rotujenväliset suhteet" tieteellisiä esseitä rotujen välisestä deittailusta Amerikassa tieteellinen essee rotujen välisestä suhteesta viittaavat vain läheisiin rotujen välisiin suhteisiin, kuten ystävyyssuhteisiin ja romanttisiin suhteisiin, eikä rotujen välisiin kontakteihin, joihin ei liity läheisyyden tunteita. Lista rotujen välisiä suhteita koskevista kysymyksistä on koottu alla helpottamaan navigointia tässä asiakirjassa.


Napsauta kysymystä siirtyäksesi siihen liittyvään osioon. Kirjallisuusluettelo on myös järjestetty aiheittain, joten voit myös napsauttaa jotakin alla luetelluista aiheista nähdäksesi katsauksen kyseistä aihetta koskevasta kirjallisuudesta. Napsauta alla olevia kysymyksiä saadaksesi lisätietoja rotujen välisistä suhteista:. Mitkä tilannepiirteet edistävät rotujen välisiä ystävyyssuhteita lasten ja teini-ikäisten välillä? Mitkä tilanneominaisuudet edistävät rotujen välisiä ystävyyssuhteita aikuisten kesken? Mitkä yksilölliset ominaisuudet ja motiivit ennustavat rotujen välisiä romanttisia suhteita?


Mitkä yksilölliset ominaisuudet ja motiivit ennustavat lasten välisiä rotujen välisiä ystävyyssuhteita? Mitkä ovat joitakin esteitä rotujen välisten suhteiden muodostumiselle ja ylläpitämiselle?? Mitä tekijöitä tarvitaan rotujen välisten suhteiden hyvään ylläpitoon? Mitkä ovat lasten cross-rotu-ystävyyssuhteiden ominaisuudet?? Mitkä ovat aikuisten rotujen välisille ystävyyssuhteille ominaisia ​​piirteitä?


Mitkä ovat yleiset sosiaaliset asenteet rotujen välisiä suhteita kohtaan?? Mitä hyötyä rotujen välisistä ystävyyssuhteista on koululaisille?? Johdanto Vaikka rotujen eriarvoisuus on edelleen suuri sosiaalinen ongelma Yhdysvalloissa. Itse asiassa monet tutkimukset ovat yhdistäneet rotujen väliset suhteet vähemmän ennakkoluulollisiin asenteisiin. Koululaisten keskuudessa suuri osuus rotujen välisistä ystävyyssuhteista on yhdistetty sosiaalisiin taitoihin ja saavutuspyrkimyksiin.


Rotujen väliset suhteet ovat kuitenkin harvinaisia ​​amerikkalaisten keskuudessa, ja sosiaaliset asenteet rotujen välisiä suhteita kohtaan näyttävät olevan sekalaisia. Tämän katsauksen tulokset osoittavat, että rakenteelliset tekijät voivat vaikuttaa aktiivisesti ryhmien välisiin suhteisiin. Muutokset koulun rakenteessa perinteistä yhteistyöhön perustuviin oppimisohjelmiin lisäävät lasten rotujen välisten ystävyyssuhteiden muodostumista sekä ystävyyden laatua.


Tutkimus viittaa siihen, että yhteistyöhön perustuvien oppimisohjelmien kannustaminen pienten ja monimuotoisten luokkahuoneiden säilyttämiseen lisää rotujen välisten ystävyyssuhteiden osuutta koululaisten keskuudessa.


Rotujenväliset ystävyyssuhteet näyttävät olevan vähemmän vakaita, mutta yksilöillä, joilla on paljon eri rotujen välisiä ystäviä, on parempi vakaus ja rotujen välinen ystävyys kuin henkilöillä, joilla on vähän eri rotujen ystäviä. Siksi lapset, joilla on paljon rotujen välisiä ystävyyssuhteita, näyttävät olevan avoimempia tuleville rotujen välisille vuorovaikutuksille. Rotujen väliset ystävyydet vähentävät rodullisia ennakkoluuloja ja lisäävät sosiaalista osaamista ja johtamistaitoja.


Kaiken kaikkiaan näyttää siltä, ​​että U. yhteiskunta voisi hyötyä suuresti tulevasta johtajista, jotka suhtautuvat entistä enemmän ryhmien välisiin suhteisiin ja ovat monikulttuurisia, tieteellisiä esseitä rotujen välisestä deittailusta Amerikassa tieteellinen essee rotujen välisestä suhteesta.


Sosiaalinen etäisyys tarkoittaa sitä, missä määrin tietyt sosiaaliset ryhmät voivat tulla osaksi läheistä sosiaalista verkostoaan. Rotujenväliset romanttiset suhteet edustavat pienintä sosiaalista etäisyyttä. Vaikka rotujenväliset suhteet ovat harvinaisia, niille on ominaista molemminpuolinen kunnioitus, tuki ja kollektiivinen suuntautuminen yhteisiin tavoitteisiin, mikä on jyrkässä ristiriidassa yleisesti vallitsevien uskomusten kanssa, että rotujenvälisten romanttisten suhteiden on oltava luonnostaan ​​toimimattomia.


Yksilöillä on taipumus solmia rotujenvälisiä romanttisia suhteita samasta syystä kuin muut saman rodun romanttisiin suhteisiin: yhteensopivia persoonallisuusominaisuuksia. Valitettavasti rotujenväliset romanttiset suhteet kestävät ankarampaa yhteiskunnallista hylkäämistä kuin rotujen väliset ystävyyssuhteet, mikä voi muodostaa merkittävän esteen niiden muodostumiselle ja ylläpitämiselle.


Kuitenkin amerikkalaiset, jotka kasvavat integroiduissa lähiöissä ja kouluissa, ovat todennäköisemmin mukana rotujenvälisessä romanttisessa suhteessa. Kuinka yleisiä rotujen väliset ystävyydet ovat Yhdysvalloissa. Kaiken kaikkiaan rotujen välisten ystävyyssuhteiden osuudet Yhdysvalloissa. näyttävät lisääntyvän sekä lasten että aikuisten kohdalla. Tämä suuntaus on selkein valkoihoisilla amerikkalaisilla. Tuch, Sigelman ja MacDonald raportoivat massiivisesta amerikkalaisnuorten pitkittäistutkimuksesta, joka kerättiin vuosittain vuodesta - Vastaajilta kysyttiin heidän ystäväryhmän kokoonpanosta.


Kuvio 1 esittää afrikkalais-amerikkalaisten ja valkoihoisten lukiolaisten prosenttiosuutta, joilla oli kaikki tai melkein kaikki samaa rotua olevat ystävät 1900-luvun viimeisellä neljänneksellä. Niiden afroamerikkalaisten prosenttiosuus, joilla on kaikki tai melkein kaikki samaa rotua olevat ystävät, on pienempi kuin valkoihoisilla, mikä kuvastaa tässä bibliografiassa kuvattuja havaintoja.


Afroamerikkalaisilla näytti olevan lisääntynyt rotujen välinen ystävyys luvun lopulla ja alkupuolella, mutta tämä suuntaus kääntyi luvun alussa. Puolivälissä niiden afroamerikkalaisten prosenttiosuus, joilla oli kaikki tai melkein kaikki samaa rotua olevat ystävät, oli periaatteessa sama kuin puolenvälin prosenttiosuus. Kaukasialaisten lukiolaisten rotujen välinen ystävällisyys näyttää lisääntyneen, koska niiden valkoihoisten prosenttiosuus, joilla oli kaikki tai melkein kaikki samaa rotua olevat ystävät, laski tasaisesti 1900-luvun viimeisen neljänneksen aikana.


Vaikka niiden valkoihoisten prosenttiosuus, joilla on rotujenvälisiä ystävyyssuhteita, kasvoi tutkimusjakson aikana, he osoittavat silti vähemmän rotujen välistä ystävällisyyttä, joka määritellään rotujenvälisten ystävien lukumäärän perusteella kuin afrikkalais-amerikkalaiset vastaajat puoliväliin mennessä. Kuva 1: Lukiolaiset, joilla oli kaikki tai melkein kaikki samaa rotua edustavat ystävyyssuhteet etnisyyden perusteella. — Tutkimuksia tehdessään monet tutkimuspaperit sisälsivät otokseen rotujen välisten ystävyyssuhteiden prosenttiosuuden.


Kuva 2 näyttää rotujenvälisten ystävyyssuhteiden prosenttiosuuden, jotka on raportoitu jokaisessa viidestä tutkimuspaperista, jotka tutkivat rotujen välisiä ystävyyssuhteita afroamerikkalaisten ja valkoihoisten lasten kanssa. Tämä ero on tärkeä, koska se korostaa, kuinka erilaiset menetelmät voivat tuottaa hyvin erilaisia ​​tuloksia.


Kaiken kaikkiaan näyttää siltä, ​​​​että sekä valkoihoiset että afroamerikkalaiset koululaiset olisivat valinneet vähemmän eri rotujen välisiä ikätovereita valkoihoisten välillä ja heidän kanssaan suoritettujen tutkimusten aikana, mikä osoittaa suurempaa vähennystä kuin afroamerikkalaiset. Kuinka yleisiä rotujenväliset romanttiset suhteet ovat Yhdysvalloissa?


Rotujenvälisten romanttisten suhteiden yleisyys on alhainen Yhdysvalloissa ja vaihtelee etnisyyden mukaan. Alla oleva kuva 3 näyttää U:n prosenttiosuuden. avioparit ja naimattomat rotujen väliset avopuolisot kunkin etnisyyden mukaan. Tiedot kerättiin maaliskuussa, kun Yhdysvallat.


Census Bureau vuosittaisen nykyisen väestötutkimuksen kautta. Yleisesti ottaen valkoihoiset ja afroamerikkalaiset olivat paljon vähemmän todennäköisiä kuin latinalaisamerikkalaiset ja muihin rotuun kuuluvat amerikkalaiset asuvat avoliitossa rotujenvälisen kumppanin kanssa, mikä ehkä heijastaa ankarampaa yhteiskunnallista asennetta afrikkalais-amerikkalais-kaukasialaisia ​​liittoja kohtaan. Näyttää siltä, ​​että naimattomat avopuolisot ovat todennäköisemmin erirotuisia kuin naimisissa olevat kumppanit.


Mielenkiintoinen kohta on, että rotujen välisten suhteiden koostumus eroaa laadullisesti rotujen välisten suhteiden todennäköisyydestä. Vaikka valkoihoisilla on alhaisin prosenttiosuus rotujenvälisistä avoliitoista, he muodostavat silti suurimman osan rotujenvälisistä avoliitoista Yhdysvalloissa. Kuva tieteellisiä esseitä rotujen välisestä deittailusta Amerikassa tieteellinen essee rotujen välisestä suhteesta edustaa kaikkien rotujenvälisten avoliitossa olevien kumppaneiden osuutta siviilisäädystä riippumatta kunkin etnisen alkuperän mukaan.


Vaikka avoliitossa elävä valkoihoinen asuu epätodennäköisimmin rotujenvälisen kumppanin kanssa kuin ei-valkoihoinen, avoliitossa olevat ihmiset ovat todennäköisimmin valkoihoisia. Census Bureau, maaliskuu CPS Takaisin kysymyksiin. Tietyt ympäristöt lisäävät lasten mahdollisuuksia ystävyyssuhteiden luomiseen ja syntymisen aloittamiseen.


Koulut voivat hyödyntää tehokkaasti rakenteellisia tekijöitä, kuten opetuksen suuntautumista, palkitsemisrakenteita, demografista monimuotoisuutta ja luokkahuoneiden kokoa parantaakseen rotujen välistä vuorovaikutusta luokkatovereiden välillä. Kaiken kaikkiaan yhteistoiminnalliset oppimisohjelmat Slavin, a ja pienet, demografisesti monipuoliset luokkahuoneet näyttävät onnistuneen parhaiten lisäämään lasten rotujen välisten ystävyyssuhteiden osuutta.


Mahdollisuushypoteesi ehdottaa, että rotujen väliset ystävyydet lisääntyvät, kun mahdollisuudet eri rotujen välisiin ystävyyssuhteisiin lisääntyvät. Siksi lapsilla kouluissa, joissa useimmat opiskelijat ovat muita rotuja, tulisi olla enemmän rotujen välisiä ystävyyssuhteita kuin kouluissa, joissa suurin osa oppilaista on samaa rotua. Näiden tutkimusten taustalla oli oletus tieteellisiä esseitä rotujen välisestä deittailusta Amerikassa tieteellinen essee rotujen välisestä suhteesta etnisten vähemmistöjen ympärillä on jatkuvasti enemmän ristikkäisiä kuin samaa rotua.


Monet tutkimukset ovat kuitenkin osoittaneet, että este yhteiskunnalle integroitumiselle on johdonmukainen suuntaus kohti itseerottelua Slavin, b; Pinkney, lisäksi, tieteellisiä esseitä rotujen välisestä deittailusta Amerikassa tieteellinen essee rotujen välisestä suhteesta, Monet kiistat ovat edelleen olemassa hallituksen hyväksymästä segregaatiosta bussing-ohjelmien avulla New York-WABC. Näiden lähteiden mukaan vaikka suurin osa väestöstä on valkoihoisia amerikkalaisia, vähemmistöillä on silti enemmän mahdollisuuksia samaan tieteellisiä esseitä rotujen välisestä deittailusta Amerikassa tieteellinen essee rotujen välisestä suhteesta ystävyyssuhteita.


Siksi ei voida luottaa pelkkään etniseen alkuperään osoittamaan mahdollisuutta eri rotujen väliseen ystävyyteen. Vähemmistöjen suurempi osuus rotujen välisistä ystävyyssuhteista voi johtua yksinkertaisesti siitä, että heillä on enemmän mahdollisuuksia rotujen välisiin ystävyyssuhteisiin, tai voi olla muita tekijöitä, jotka vaikuttavat suurempaan rotujenväliseen ystävällisyyteen etnisten vähemmistöjen keskuudessa. Lisäksi mahdollisuushypoteesiin liittyy varoituksia.


Jotta ympäristöt, joissa on paljon muita rotujen välisiä ihmisiä, helpottaisivat rotujen välisiä ystävyyssuhteita, potentiaalisia saman rodun ystäviä ei saa olla runsaasti, tieteellisiä esseitä rotujen välisestä deittailusta Amerikassa tieteellinen essee rotujen välisestä suhteesta.


Koulut voivat kuitenkin ottaa käyttöön oppimistekniikoita, jotka edistävät rotujen välistä ystävällisyyttä oppilaiden välillä. Yksi tällainen oppimistekniikka on yhteistoiminnallisten oppimistiimien käyttö CLT:t, jotka ovat satunnaisesti muodostettuja opiskelijoiden ryhmiä, jotka palkitaan kollektiivisista, ei yksilöllisistä suorituksista.


CLT:t kehitettiin vaihtoehdoksi perinteisille opetusmenetelmille, jotka yleensä painottavat yksilön saavutuksia ja ryhmittelevät opiskelijat kykyjen mukaan. CLT-opetusrakennetta kehitettäessä opiskelijat jaetaan ryhmiin hieman satunnaisesti, ilman erottelua arvosanan, demografisten ominaisuuksien tai "kykyjen" mukaan. Yleensä opiskelijat pysyvät samoissa ryhmissä noin kolme vuotta, jotta he voivat kehittää pitkäaikaisia ​​ystävyyssuhteita joukkuetoveriensa kanssa.


CLT:t edellyttävät, että tiimin jäsenet ovat vuorovaikutuksessa tasavertaisina, mikä on luultavasti yksi CLT:n tärkeimmistä vaikutuksista rotujen väliseen ystävällisyyteen. CLT:n tehokkuudesta koululaisten keskuudessa kiinnostuneet tutkimukset osoittavat, että opiskelijoiden rotujenvälisten ystävyyssuhteiden määrä ja laatu ovat lisääntyneet.


Teoreettinen perustelu sille, miksi CLT:t ovat tehokkaita rotujen välisten ystävyyssuhteiden edistämisessä, on se, että opiskelijat kehittävät ryhmäkulttuuria ja kollektiivinen tiimiidentiteetti syrjäyttää yksittäisten joukkueen jäsenten etnisen identiteetin.


Yhteenvetona voidaan todeta, että pienet, monipuoliset luokkahuoneet CLT-oppimisrakenteilla ovat ihanteellinen kouluympäristö rotujen välisten ystävyyssuhteiden edistämiseen.


Joyner, K. Koulujen roturakenne ja nuorten rotuhomofilia. Social Science Quarterly, 81, Joyner ja Kao olivat kiinnostuneita siitä, kuinka koulun kokoonpano vaikuttaa lukiolaisten rotujen väliseen ystävällisyyteen.


Alla olevassa kaaviossa näkyy likimääräinen prosenttiosuus rotujen välisistä ystävyyssuhteista, siniset palkit ja likimääräinen prosenttiosuus muista rotuista kuuluvista opiskelijoista punaisilla palkkeilla etnisen alkuperän mukaan.


Muiden rotujen opiskelijoiden prosenttiosuutta voidaan käyttää mittana mahdollisuudesta saada rotujenvälisiä ystävyyssuhteita. Kun mahdollisuuksia rotujen välisiin ystävyyssuhteisiin hallittiin, latinalaisamerikkalaisilla ja alkuperäiskansoilla oli todennäköisemmin rotujen välisiä ystävyyssuhteita kuin valkoihoisilla, mutta afroamerikkalaisilla ja aasialaisamerikkalaisilla oli valkoihoisia vähemmän todennäköistä rotujenvälistä ystävyyttä.


Mitä tulee koulun rodulliseen koostumukseen, opiskelijoiden todennäköisyys saada rotujen välinen ystävyys kasvoi, kun muun rodun oppilaiden osuus kasvoi. Slavin, R. Ryhmien välisten suhteiden parantaminen: Yhteistoiminnallisista oppimisohjelmista saadut opetukset. Journal of Social Issues, 55 Slavin ja Cooper tarjoavat laajan katsauksen rotujen välisiä ystävyyssuhteita ja asenteita koskevien yhteistoiminnallisten oppimisohjelmien tehokkuudesta.


Yhteistoiminnallisten oppimisohjelmien tarkat menetelmät vaihtelevat, mutta lopulta ne rakentuvat niin, että opiskelijat jaetaan erilaisiin ryhmiin, jotka työskentelevät yhdessä yhteisen tavoitteen eteen.





joka on ashelt tisdale dating



Näiden erojen pääasiallinen lähde on epätasa-arvoinen tapa, jolla sellaiset laitokset, kuten sairaalat, poliisit ja koulut, kohtelevat tiettyjä valkoisten tekoja mustiin verrattuna, ja jälkimmäisillä on vakavia seurauksia. Yli kolmasosa liittovaltion ja osavaltion vankiloiden väestöstä koostuu mustista Martinezista. Lisäksi mustat ihmiset kärsivät todennäköisemmin seurauksista koko elämänsä ajan, kun he ovat tekemisissä oikeusjärjestelmän kanssa.


On selvää, että maa tarvitsee strategioita siitä, miten ihmistä pitäisi kohdella vangitsemisen jälkeen rodusta riippumatta. Huolimatta siitä, että asunnonomistus on tärkeä tekijä vaurauden luomisessa Yhdysvalloissa.


Kendi huomauttaa, että vaikka räikeä asumissyrjintä on vähentynyt, tutkimusten mukaan hienovaraista syrjintää esiintyy edelleen. Näin ollen asianomaiset viranomaiset näyttävät valkoisille kodinhakijoille enemmän koteja ja kertovat niistä enemmän kuin heidän afrikkalaisamerikkalaiset kollegansa, jotka ovat yhtä päteviä.


Lisäksi saalistavat lainanantajat ovat kohdistaneet subprime-lainoja afroamerikkalaisille yhteisöille. Näin on ollut silloinkin, kun yhteisöjen lainanottajat ovat oikeutettuja prime-lainoihin. Tämän seurauksena tällaiset lainanottajat ovat alttiimpia varallisuuden menetykselle ja ulosmittauksille verrattuna valkoisen lainan hakijoihin.


kokee myös terveydellistä eriarvoisuutta, joka johtuu sekä menneestä että nykyisestä syrjinnästä koko kulttuurissaan. Kendin mukaan afrikkalaiset amerikkalaiset työskentelevät ammateissa, jotka ovat korkean terveysriskin ja matalapalkkaisia ​​rajallisten koulutusmahdollisuuksien ja syrjinnän vuoksi.


He ovat esimerkiksi pelialan työntekijöitä, pikaruokatyöntekijöitä ja siirtomaatyöläisiä. Vähemmistöjen terveydentilaan vaikuttaa negatiivisesti myös historiallinen ja nykyinen rasismi suunnittelussa ja maapolitiikassa. Lisäksi mustilla yhteisöillä on todennäköisemmin paikkoja, joissa on epäterveellisiä aineita ja myrkyllisiä aineita, mikä altistaa heidät enemmän terveysriskeille.


Esimerkiksi yhteisöt todennäköisesti kärsivät vakavista terveysriskeistä, jotka johtuvat saasteiden laittomasta ja laillisesta upottamisesta sekä alkoholin ja tupakan myyntipisteiden liiallisesta keskittymisestä. Huomionarvoista on, että nämä terveystilanteen erot johtuvat suoraan syrjivistä laeista, menettelyistä, käytännöistä ja politiikoista, jotka polkevat mustien terveyttä ja suojelevat valkoisten etuoikeuksia.


Lisäksi rotujen eriarvoisuus on edelleen yleistä työelämässä Yhdysvalloissa. huolimatta merkittävistä edistymisen merkkejä.


Afrikkalaisen amerikkalaisen työllistymismahdollisuudet ovat kaksi kertaa pienemmät kuin valkoisen amerikkalaisen. Keskimäärin afroamerikkalaisen työnhakijan työllisyysnäkymiin vaikuttaa varmasti kielteisesti heidän rotunsa. Wallisin mukaan edes kahdeksan vuoden lisäkokemus ei ansaitsisi mustalle nimelle enemmän takaisinsoittoja kuin valkoiselle.


Edellä mainittujen rotukäytäntöjen lisäksi myös media on vaikuttanut rasismin juurruttamiseen Amerikassa. Sama media antaa negatiivisen kuvan, joka viittaa siihen, että vähemmistöt ovat rikollisia. Valitettavasti tällaisia ​​väistämätöntä leimautumista ja negatiivisia stereotypioita levittävät sellaiset suuret mediayhtiöt kuin Universal Studio, ABC, NBC ja Paramount Pictures.


Monet ihmiset olivat toivoneet, etteivät he enää koskaan näe tällaisia ​​käytäntöjä vapautuneemmassa maailmassa. Tällaiset toiveet ovat kuitenkin tukahduttaneet suuren näytön elokuvat, uutislähetykset ja tilannesarjat. Historian mukaan on vähemmän kuin ihanteellinen idea, miten vähemmistöjä esitetään televisiossa ja elokuvissa. Huolimatta ponnisteluista sen kitkemiseksi, rasismi vaivaa edelleen Yhdysvaltoja. Afroamerikkalaiset saavat vähemmän etuoikeuksia yhteiskunnan eri osa-alueilla kuin valkoiset amerikkalaiset.


Varallisuuskuilu mustien ja valkoisten välillä on edelleen suuri, rikosoikeus on edelleen epätasa-arvoinen, asunnonomistus edelleen syrjivä, samoin työllisyys ja terveydentila.


Esimerkiksi korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen afrikkalainen amerikkalainen ansaitsisi vähemmän kuin valkoinen lukion valmistuva. Tällaista jatkuvaa rotusyrjintää edistävät laitokset, kuten poliisi, koulut, sairaalat ja valitettavasti jopa media.


Tämä tarkoittaa, että paras paikka aloittaa paheen käsitteleminen ovat nämä instituutiot. Kendi, I. Leimattu alusta alkaen: rasististen ajatusten lopullinen historia Amerikassa. New York, NY: Random House. Martinez, R. Rodusta ja rasismista Amerikassa: filosofian tunnustukset. University Park, PA: Penn State Press. Pitts, L. Uskon kuitenkin, että rotujenvälisen suhteen aloittaminen yksinkertaisesti siksi, että haluaa uhmata yhteiskuntaa, on tuskin hyvä idea.


Omakohtaisen kokemukseni mukaan eräs ystäväni, joka oli valkoinen tyttö, alkoi seurustella afroamerikkalaisen miehen kanssa vain uhmatakseen vanhempiaan, joita hän piti liian rajoittavina ja myös ennakkoluuloisina. He eivät olleet pitäneet hänen edellisestä valkoisesta poikaystävästään, joka ei sopinut heidän ihanteelleen, joten hän päätti haastaa heidät valitsemalla jonkun, joka sopisi vielä vähemmän heidän ideoihinsa.


Kuten oli odotettavissa, suhteesta tuli hyvin sotkuinen ja lyhyt, täynnä turhautumista molemmille siihen osallistuneille osapuolille. Kaiken kaikkiaan rotujenvälinen deittailu on vähemmän riippuvainen rodusta ja enemmän yksittäisten ihmisten henkilökohtaisista ominaisuuksista. Kuten tiedämme, rasistisia asenteita on joka rodussa, ja jokaisessa rodussa on ihmisiä, jotka ovat ennakkoluulottomia ja valmiita näkemään ihmisessä henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia rotujen stereotypioiden vastakohtana.


Tämä on tapa tyttöystäväni ja minä yritämme mennä - nähdä toisiamme yksilöinä, joilla on erityisiä luonteenpiirteitä ja vakaumuksia emmekä ryhmän edustajina. Pääasia sellaisessa seurustelussa on ymmärtää, että henkilön ei tarvitse jakaa kaikkia tietyn ryhmän stereotyyppisiä ominaisuuksia. Esimerkiksi aasialaisilla miehillä uskotaan usein olevan dominoiva asenne naisia ​​kohtaan, mutta en usko, että jaan tätä ominaisuutta. Tärkein avain onnistuneeseen rotujenväliseen treffailuun on siksi jättää huomioimatta sinua ympäröivän yhteiskunnan rasistiset suuntaukset ja kulkea omaa tietäsi.


Kulttuurieroja voi olla vaikeampi voittaa, mutta ne kompensoi mahdollisuus oppia eri kulttuurista. Kaiken kaikkiaan tällaisen seurustelun haitat kompensoidaan sen eduilla, ja kuten mikä tahansa suhde, keskinäinen ymmärrys ja kiintymys ovat opas mahdollisten ongelmien selvittämiseen. html saadaksesi mukautetun kirjallisen paperin akateemisilta asiantuntijoilta. Edellinen viesti Edellinen kansainvälisen liiketoiminnan essee -näyte. Seuraava viesti Seuraava tähtitieteen tutkimuspaperi.

No comments:

Post a Comment

Begrensede millionærer datingsider

Begrensede millionærer datingsider Få Inner Circle her: Millionaire Match Leter du etter en verifisert millionær datingside? com har også ma...